Campus-pöytä on oivallinen valinta oppimisympäristöihin. Pöydän nerokkaan, alumiiniprofiiliin perustuvan jalkojen kiinnityksen ansiosta pöytä on monikäyttöinen pöytä niin yksilö- kuin ryhmätyöskentelyyn. Pöydät voidaan kytkeä alumiiniprofiilin avulla yhteen, jolloin saadaan tyylikäs ja viimeistelty ilme ja myös jalkojen määrää voidaan vähentää. Kahden pöydän väliin voidaan sijoittaa rivikytkennän avulla pelkkä kansitaso. Pöydän pinoamismahdollisuus helpottaa tuotteen ergonomista käyttöä.

Campus-pöydän modulaarisuus pidentää sen elinikää. Jos jokin pöydän komponentti vaurioituu, niin sen vaihto onnistuu helposti, eikä koko tuotetta tarvitse vaihtaa. Yhden oppilaan Campus-pöydästä on myös helppoa siirtyä kahden oppilaan pöytään tai laajempiin pöytäkokonaisuuksiin. Tämä vähentää erilaisten kalusteiden hankintatarvetta, kun erikokoiset ja eri toimintoihin tarvittavat pöydät voidaan toteuttaa yhden pöydän avulla. Rivikytkettävyyden ansiosta pöydän jalkojen määrää voidaan myös vähentää, mikä parantaa käyttökokemusta ja säästää kalusteiden tarvitsemaa raaka-ainetta.

Runko:
V-mallinen (nelipistejalka), terästä, korkeussäädettävillä liukunastoilla.Kansi:
Pöydän kansi laminaattipintaista lastulevyä, formaldehydivapaa, värit valittavissa vakiovärikartasta, kannen erikoismitat mahdollisia. Paksuus 22 mm.Liukunastat:
Campus-pöydässä on laadukkaat korkeussäädettävät liukunastat. Ne on suunniteltu erityisesti vinossa seisoviin jalkoihin sopiviksi.Muuta:
Campus-pöytä on läpäissyt EN 1729-1:2008 ja EN 1729-2:2012 sertifikaattien mukaiset testit. Kyseisissä normeissa määritetään pöydän vakauteen ja rasituksen kestoon liittyvät vaatimukset. Campus-pöydän rivikytkennän kestävyys on varmistettu kyseisissä testeissä. Campus-pöydälle on myönnetty GS-sertifikaatti osoituksena normitestausten läpäisystä.