Virtaviivainen Caddy ihastuttaa monipuolisuudellaan. CADDY on kaluste, joka toimii työpisteenä ja luentopöytänä. Siinä on myös helppo säilyttää työssä tarvittavat asiakirjat ja materiaalit. Helposti mukana kulkeva Caddy on keskeinen osa onnistunutta työpäivää. Caddyn ylöspäin kääntyvä ovi tarjoaa hyvän alustan työskentelylle. Sitä voi käyttää pöytänä opetustilanteessa ja sen päällä voi pitää esimerkiksi tablettia, tietokonetta, luentomateriaalia tai vaikkapa videotykkiä. Caddy on personoitu, mukana kulkeva työpiste nykyajan vaativaan opetuskäyttöön.

Monipuoliset lisävarusteet tarjoavat tukea yksilöllisiin tarpeisiin. Vaunun sivulla voi säilyttää mappeja tai salkkua. Takin voi ripustaa työpäivän ajaksi vaunun vaateripustimeen. Vaunussa on myös paljon säilytystilaa. Vaunun yläosassa voi säilyttää kansioita, työhön liittyviä papereita ja dokumentteja. Alaosassa on tilaa kirjoitusvälineille ja riippukansioille.

Caddy on helppo ja turvallinen käyttää. Työtasona toimiva ovi kääntyy vaivatta alas, jolloin ovessa olevan lukon avulla koko vaunu saadaan lukittua. Näin kaikki tärkeä materiaali on turvallisesti tallessa.

Caddyn ulkoasun voi sovittaa muuhun sisustukseen sopivaksi. Vaunun pohja ja kansi ovat valittuun sävyyn maalattua mdf-levyä ja runko pulverimaalattua terästä. Törmäyskaide on saatavana mattakromattuna tai maalattuna. Vaunussa on kääntyvät ja lukittavat pyörät.

Caddylle on myönnetty vuonna 2013 kansainvälisesti arvostettu IF Product Design Award.

Korkeus:
105 cmLeveys:
44 cmSyvyys:
44 cmTurvallisuus:
Tuote on testattu GS-Normin mukaisesti.