Novex Educa-messuilla Interior-Agentsin kanssa

In Tapahtumat by ripa

Sveitsiläinen Novex AG tunnetaan Keski-Euroopassa innovatiivisista ja laadukkaista kalusteista oppimisympäristöihin. Esittelemme ensimmäistä kertaa Educa-messuilla ScuolaBox-pöydän, joka on suunniteltu sekä istumiseen että seisomiseen. Pöydän korkeussäätö toimii kaasujousen avulla.
ScuolaBox-pöytää käytetään Keski-Euroopassa parantamaan oppilaan keskittymiskykyä ja ergonomiaopetukseen. Se on myös erinomainen valinta erityiskouluille.

Lisäksi osastollamme on esillä yksi markkinoiden ergonomisimmista oppilastuoleista, ScuolaFlex-tuoli. Tuoli joustaa oppilaan vartalon mukaan ja näin istuminen tuntuu mukavalta ja kevyeltä, jolloin oppilas jaksaa keskittyä koko oppitunnin ajan.

Novex AG:n tuotteille on myönnetty GS-merkki. GS-merkki takaa, että tuotteet ovat turvallisia käyttää ja ovat korkeaa laatua viimeisteltyjen teknisten ratkaisujen ja materiaalien ansiosta.
Tervetuloa kuulemaan lisää Keski-Euroopan trendeistä oppimisympäristöissä osastollemme 6f98 tai Taito-lavalle pe, 29.1. klo 10.30-10.45.
Meille on suuri ilo saada Teidät vieraaksemme!
Terveisin
Novex-team

Lisätietoja: www.interior-agents.fi
Jukka Niskanen, 044 2523 619, jukka.niskanen@interior-agents.fi